Arashi

Arashi

Sunday, March 13, 2011

Monday, February 14, 2011

Do I really think of that?

Bosan nye!!! Aina dah boring!! Oh, hi Ape khabo??
Sekarang ni dah nak dekat pukul 12 malam... Buat apa lah lewat2 ni.... Homework x siap lagi.. Bila lagi nak siap.. Aduh, tension!! Tahun depan dah PMR... Takot la.....

But, I'm not really thinking of that. Am I? Nah, sometimes I felt lonely. But what are guys for? Ruining your life? Huh, that'll get you going. I couldn't help thinking " Am I really alone and gonna stay like this?". Then I heard Taylor Swift's "Back To December". Kinda reminds me of a tale of this couple and relates to how lonely sometimes I felt. Sure, m family had always been there for me but it's weird. Really, really weird. It's like I'm missing something in my life. Something not as important as air or food but kinda WILL make me happy. Ok, I'm getting really formal with this kinda writing but that's who I am and it's not your jub to judge. But fell free to comment, please.

Tuesday, February 1, 2011

This Is Just For Fun!!

This are my golf clubs. This photo was taken in my home, Vaughn Lakes Apartment, AL, USA.
I'm just doing this for fun. Yes, I'm enjoying it. Thank you very much.

Saturday, January 22, 2011

Menang!!!! Dan golf lagi!!!!


Hello.....

Dah nak kata apa lagi yek, oh assalamualaikum....

Haha, pelik2. Apa khabar? Sihat? Mesti la sihat kan. Seronok sangat semalam sebab LIVERPOOL menang!!!! HOREI!!!! Bangga gila....Eh, sampai gila ni apasal plak.. He2. 3-0 lawan dgn Wolves. Fernando Torres skor 2 kali tu pada minit ke 36' dan 90'. Paul Mereles skor pada minit ke 40'an sebab Aina dah tak ingat..hehe

Selak tapi untuk sebab yang bagus. OK, sekarang ni Aina nak terus terang. Sekarang ni Aina dah mula serious dengan Golf.... Betul, golf. Kena la serious sebab golf kan game yang serious. Semakin lama, semakin sayang kat game tu. Minat pun dapat dari Abah. THANK YOU, ABAH!!
Kalau tak kenal, saya yang tengah berdiri tu. Selama ni, saya tak letak gambar2 saya kat sini sebab takut. Tapi try la satu gambar. OK la juga. Dengan bekalan air 100 PLUS banyak2, kami sekeluarga mula memukul dekat Kajang Hill. Dah pegang kayu golf kuat sangat, melecet jari ibu tangan kanan. Yela, pakai glove tangan kiri aje. Mana ada orang pakai glove dua2 tangan. Dah lama melecet tu tak baik2, nak dekat seminggu pun. Tapi apa2 pun, tak sakit. OK, aje.

Wednesday, January 5, 2011

Monday, January 3, 2011

Duet With Myself



I love this so much. Yeah, this is Charlie McDonnell which I mentioned on my little slot in the past. He is awesome and I'll post more videos he made which I found interesting.

Sunday, January 2, 2011

Sekolah weh!!!!

Salam... Apa khabar kepada semua orang. Semua sihat? Wah sudah tahun 2011 ye? Sangat mengujakan. Sekatang ni 3 January jadi nak sekolah dah tapi nasib la saya sekolah sesi petang.

Sekolah sini waktu petang susah jugak. Waktu rehat kena solat Zuhur dan waktu last nak balik (6:30 ptg) baru solat Asar. Ni pengorbanan besar bagi seorang pelajar. Nasib la pelajar perempuan yang "cuti" tu. Penat bukan main form 2 nih. Nurin! Baca la blog aku!! Wah, tiba-tiba jerit kat dia pulak. SMK DTHO. Power namanya. Sekolah tu memang setanding namanya.

Ok, kali ni memang saya keseorangan. Biasanya bila sekolah, sekurang-kurangnya 1 orang yang saya kenal. Ni, tak kenal lansung. Tapi ramai la diaorang kata hi. sekejap hi, sekejap hi. Pelik-pelik. Ha! Sekolah ni ada macam-macam. Korperasi jual makanan dan minuman, kantin ada jual ais krim. Luas jugak sekolah tu. Ada banyak kelas macam kelas A,B,C,D,G,H,I,J,M,S dan U. Ramai tu!!

Apa-apa pun, hari ni kita baru dapat buku teks dan dapat tau tabung kelas kena bayar RM2 sebulan. Oh, yeah. Saya masuk kelas 2 Bakti kalau nak tau. Wah, kelas B tu. Yela.. Kenapa tak study elok2? KHB pun dapat C..Hum, hampeh! Ok, jumpa lagi!

Sunday, December 26, 2010

Where Dreams Come True ::||:: WDCT ::||::

Where Dreams Come True :::: WDCT ::::

This is the perfect site for Westlife lovers!!(GIRLS ONLY) I love this site but I can't open it now on the PC or labtop which I'm using now. But I still read them and each story is amazing.

206 Jay 3

Apa khabar semua? Hari ini saya, Aina Nadia akan tulis blog dalam Bahasa Melayu. Ok, saya nak cerita pasal hari keluarga saya yang berlansung pada 25 December yang lalu. Tarikh berkenaan adalah tarikh arwah nenek saya meninggal dunia. Innallillah hiwainnahirrajiun.. Tetapi tarikh hari keluarga itu secara kebetulan pada Hari Natal. Hari keluarga saya jika 'translate" dalam bahasa Inggeris ialah '206 Jay 3 Family Day. Saya ini betul-betul nak tulis dalam bahasa Inggeris tapi terpaksa takut orang malas nak baca. Susah nak buat blog panjang tau, bukan macam Miss Nurin kita ni. Dengan Mr. Cute dia lah. Pandai sangat. Ok, family day tu berlansung selama 2 hari 1 malam. Macam-macam yang berlaku. Terlalu banyak gelak. Sya dah malas tulis jadi nanti la saya tulis. PEACE!!

Monday, December 20, 2010

Check This Out!!

Hello. Wow, everything starts with hello here didn't it? Anyway, whatever happens to me I'm not sure if I'm proud of it. Alright, what I'm going to show you is something I just found out an hour ago. Here we go. Straight to the point. Oh no, it's too short. Okay, this is Twist and Pulse. They're amazing dancers from UK. In this they participated in the Britain's Got Talent. This type of dancing they called it "street-comedy". Here's the link sice I can't put them on here, sorry:http://www.youtube.com/watch?v=Xqwx2U8uu9g
Alright bye for now...

Sunday, December 19, 2010

The Wall of Stuff!!

Hey! So we meet again. How's everybody? Just finished catching up with the one and only, Westlife!! You know the charity Childline was hosting a concert in The O2 in Dublin, Ireland on the 18th December and I missed it because it didn't air it here. Actually I missed it 'coz I forgot. Um, hehe. Just so you know, I've been "unconnected" with the Internet for 24 hours(officially) until now. So I haven't been updating with the lads. My blogs are usually short and I'm trying to make it long this time. About the concert, Nicky Byrne presented it and a lot of other artists performed like JEDWARD, McFly, The Wanted, Wonderland, Shayne Ward, Jason Derulo and others I unfortunately don't remember. Off course Westlife performed. They're the star of the show!! Oh no. Here I go again. I'm bragging about them. Sorry guys, Back to the title now.



By the way, if you're interested, the concert is on top if you want to see it.








Ah, The Wall of Stuff. Actually MY wall of stuff. I got the idea of making it by this amazing dude, Charlie McDonnell. He is a genius and here he is http://www.youtube.com/user/charlieissocoollike . I made mine when my family and me officially moved in my dad's apartment. Yes, we moved. Occasionally I took some pictures of it.





This is on the first day.


Then , I add a few things and it became this.











This is the particullar video I was talking about. That's it for today and hope y'all have a great day. Cheers.

Wednesday, December 8, 2010

Kem!!!!!!!!!!!

Eh, hello.
Saya baru balik kem. Ya betul, kem. Ada orang panggil kem tu "Summer Camp". It's not even summer 'coz here it's about raining season now. I'm sorry I mean minta maaf. Susah sangat nak cakap bahasa melayu dalam satu hari TANPA(WITHOUT) speaking English. Great huh? Anyway, hi Razin. I know you're reading. hehehe

Tuesday, November 9, 2010

Liverpool Review


Hello and hi...
It's me again. I'm feeling really proud of the club I've been supporting for a long time, Liverpool F.C!! On the left is stunned Steven Gerrard, The Reds' skipper and no. 8. I'm proud of them because they actually won the last game againts Chelsea F.C., my sister's favourite club. The final score was 2 null. There I was, waving my Liverpool scarf vigorously. Fernando Torres scored twice in that game. Hope the Reds keep up the good work. You'll Never Walk Alone!!

Sunday, November 7, 2010

News!


So I'm back now and thinking of my friends...Yeah right..I'm joking, I'm thinking of my final...

I'm super nervous and it's driving me bonkers!!! Anyway, Westlife is back!!! Theie new single "Safe" will be out on..... wait, I forgot!
Well, until next time..I've gotta study..
Bye!!!

Thursday, September 23, 2010

Open house season!

It's open house season!!!
I'm super excited coz I got invited by a lot of my friends to their houses this year....
Awesome! Sudah la cakap bahasa Inggeris... Rumah terbuka banyak diadakan sekarang ini sebab musin raya.. Seronoknya...

Sampai sini sahaja.. Bye!