Arashi

Arashi

Sunday, March 13, 2011

Monday, February 14, 2011

Do I really think of that?

Bosan nye!!! Aina dah boring!! Oh, hi Ape khabo??
Sekarang ni dah nak dekat pukul 12 malam... Buat apa lah lewat2 ni.... Homework x siap lagi.. Bila lagi nak siap.. Aduh, tension!! Tahun depan dah PMR... Takot la.....

But, I'm not really thinking of that. Am I? Nah, sometimes I felt lonely. But what are guys for? Ruining your life? Huh, that'll get you going. I couldn't help thinking " Am I really alone and gonna stay like this?". Then I heard Taylor Swift's "Back To December". Kinda reminds me of a tale of this couple and relates to how lonely sometimes I felt. Sure, m family had always been there for me but it's weird. Really, really weird. It's like I'm missing something in my life. Something not as important as air or food but kinda WILL make me happy. Ok, I'm getting really formal with this kinda writing but that's who I am and it's not your jub to judge. But fell free to comment, please.

Tuesday, February 1, 2011

This Is Just For Fun!!

This are my golf clubs. This photo was taken in my home, Vaughn Lakes Apartment, AL, USA.
I'm just doing this for fun. Yes, I'm enjoying it. Thank you very much.

Saturday, January 22, 2011

Menang!!!! Dan golf lagi!!!!


Hello.....

Dah nak kata apa lagi yek, oh assalamualaikum....

Haha, pelik2. Apa khabar? Sihat? Mesti la sihat kan. Seronok sangat semalam sebab LIVERPOOL menang!!!! HOREI!!!! Bangga gila....Eh, sampai gila ni apasal plak.. He2. 3-0 lawan dgn Wolves. Fernando Torres skor 2 kali tu pada minit ke 36' dan 90'. Paul Mereles skor pada minit ke 40'an sebab Aina dah tak ingat..hehe

Selak tapi untuk sebab yang bagus. OK, sekarang ni Aina nak terus terang. Sekarang ni Aina dah mula serious dengan Golf.... Betul, golf. Kena la serious sebab golf kan game yang serious. Semakin lama, semakin sayang kat game tu. Minat pun dapat dari Abah. THANK YOU, ABAH!!
Kalau tak kenal, saya yang tengah berdiri tu. Selama ni, saya tak letak gambar2 saya kat sini sebab takut. Tapi try la satu gambar. OK la juga. Dengan bekalan air 100 PLUS banyak2, kami sekeluarga mula memukul dekat Kajang Hill. Dah pegang kayu golf kuat sangat, melecet jari ibu tangan kanan. Yela, pakai glove tangan kiri aje. Mana ada orang pakai glove dua2 tangan. Dah lama melecet tu tak baik2, nak dekat seminggu pun. Tapi apa2 pun, tak sakit. OK, aje.

Wednesday, January 5, 2011

Monday, January 3, 2011

Duet With Myself



I love this so much. Yeah, this is Charlie McDonnell which I mentioned on my little slot in the past. He is awesome and I'll post more videos he made which I found interesting.

Sunday, January 2, 2011

Sekolah weh!!!!

Salam... Apa khabar kepada semua orang. Semua sihat? Wah sudah tahun 2011 ye? Sangat mengujakan. Sekatang ni 3 January jadi nak sekolah dah tapi nasib la saya sekolah sesi petang.

Sekolah sini waktu petang susah jugak. Waktu rehat kena solat Zuhur dan waktu last nak balik (6:30 ptg) baru solat Asar. Ni pengorbanan besar bagi seorang pelajar. Nasib la pelajar perempuan yang "cuti" tu. Penat bukan main form 2 nih. Nurin! Baca la blog aku!! Wah, tiba-tiba jerit kat dia pulak. SMK DTHO. Power namanya. Sekolah tu memang setanding namanya.

Ok, kali ni memang saya keseorangan. Biasanya bila sekolah, sekurang-kurangnya 1 orang yang saya kenal. Ni, tak kenal lansung. Tapi ramai la diaorang kata hi. sekejap hi, sekejap hi. Pelik-pelik. Ha! Sekolah ni ada macam-macam. Korperasi jual makanan dan minuman, kantin ada jual ais krim. Luas jugak sekolah tu. Ada banyak kelas macam kelas A,B,C,D,G,H,I,J,M,S dan U. Ramai tu!!

Apa-apa pun, hari ni kita baru dapat buku teks dan dapat tau tabung kelas kena bayar RM2 sebulan. Oh, yeah. Saya masuk kelas 2 Bakti kalau nak tau. Wah, kelas B tu. Yela.. Kenapa tak study elok2? KHB pun dapat C..Hum, hampeh! Ok, jumpa lagi!